Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Likt stenade blommor (arabiska)
Isbn: 978-91-8997-201-8
Publisher: Sameh Publishing
Category:
Poetry
Accessible since: June 2024

E-book

Likt stenade blommor (arabiska)

I den civiliserade världen finns fängelser för kriminella, men inga för dem som uttrycker sina åsikter och sitt samvete. I en värld plågad av förtryck, tyranner och FN:s och säkerhetsrådets tystnad, finns katastrofala fängelser och helvetesliknande anstalter som utgör en skam, inte bara för sina länder, utan för hela mänsklighetens historia.
Det var som om ödet hade bestämt att molnen i dikterna i denna samling skulle forma sig fritt, att de skulle regna när och var de ville och befrukta träden, ängarna och rosorna. Jag menar, det var som om dikterna var menade att krönas med frihetens vingar, inte med bojorna från Saydnaya-fängelset eller någon annanstans.
Från poetens inledning till boken

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone