Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Keräilijä
Isbn: 978-95-2393-325-5
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: October 2023

E-book

Keräilijä

Huippusuositun ruotsalaiskirjailijan uusi jännityssarja

”Anders de la Motte on kirjoittanut äärimmäisen elegantin sarjamurhaajajuonen, joka sisältää myös paljon urbaania löytöretkeilyä.” – Dagens Nyheter.

”Keräilijä nappaa lukijan otteeseensa ensimmäiseltä sivulta alkaen, ja kannattaa olla valmis uhraamaan yöunet; tätä trilleriä on mahdotonta laskea käsistään.” – Göteborgs-Posten.

Rikostarkastaja Leonore Askerilla näyttää olevan Malmön poliisin vakavien rikosten yksikön johtopaikka käden ulottuvilla. Kaikki muuttuu, kun nuori pariskunta katoaa salaperäisesti ja kesken korkean profiilin rikostutkinnan johto päättääkin siirtää Askerin syrjään. Hän joutuu niin sanotun kadonneiden sielujen yksikön johtajaksi. Poliisiaseman kellarissa sijaitseva yksikkö erikoistuu ”outojen” tapausten tutkintaan.

Nöyryytyksestä huolimatta Asker uppoutuu yhteen erikoisista tapauksista. Joku asettelee pieniä pahaenteisiä hahmoja pienoisrautatien maisemiin, ja pian selviää, että yksi näistä edustaa todellista kadonnutta naista.

Tapauksen yhteys hylättyihin ja rappeutuneisiin paikkoihin saa Askerin ottamaan yhteyttä Martin Hilliin, arkkitehtuurin professoriin, joka on kiinnostunut urbaanista löytöretkeilystä. Pian Asker ja Hill alkavat epäillä, että näennäisen banaalin tapauksen takana piilee epätavallinen pahuus.

Anders de la Motte (s. 1971) on entinen poliisi, joka debytoi vuonna 2010 palkitulla trillerillä Peli ja on siitä lähtien ollut yksi Ruotsin suosituimmista rikoskirjailijoista.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone