Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Lev nu, dö sen
Isbn: 978-91-8984-955-6
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: August 2023

E-book

Lev nu, dö sen

”En varm och omfamnande feelgood med ett allvarsamt djup. Författaren väjer inte för ett så komplext ämne som ätstörningar, utan tar sig an den utmaningen med både allvar och hopp.”
@dianas_bokhylla

Angelica och Tom passar inte ihop. Den saken är alldeles klar. Faktum är att Tom aldrig träffat en kvinna som varit så fel. Ändå dras de till varandra som nattfjärilar dras till ljuset. Problemet är att Tom avskyr otrohet mer än något annat och Angelica verkar inte dra sig för att ha en och annan flirt med män som har ring på fingret. Åtminstone är det den bilden han har av henne.
Så småningom upptäcker han att hon har andra sidor också. Sidor som han varken kan eller vill leva utan.
Men Angelica är inte frisk, och har inte varit det på många år. Sjukdomen som nästan tog hennes liv när hon var tonåring har aldrig släppt greppet om henne helt och fast hon vet att det är fel gör hon allt för att dölja ätstörningarna. Kanske mest för sig själv. Ett stort missförstånd ställer allt på sin spets och både Angelica och Tom tvingas se sitt förfl utna i vitögat.
Lev nu, dö sen är en bok om att våga släppa kontrollen och inse att ensam sällan är stark. Ibland behöver man bara en ordentlig sprak i baken för att inse det.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone