Jump to content
Cover for Ljug inte för mig
Isbn: 978-91-8000-695-8
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: July 2023

E-book

Ljug inte för mig

Tolvåriga Sophie Williams åker på ett sommarläger för flickscouter men kommer aldrig hem igen. Tre månader senare hittas hennes kropp i sin sovsäck i det mest populära området i Cocoa Beach, och staden drabbas av kollektiv chock. Det här är nämligen inte vilket barn som helst. Hon var stadens mest älskade surfidol, som spåddes att bli nästa Kelly Slater.

När ett annat barn, sonen till en välkänd senator, kidnappas och en skrämmande video skickas till föräldrarna, kastar sig FBI-profileraren Eva Rae Thomas – som just har återvänt till sin hemstad, skild och arbetslös – in i utredningen och bryter sitt löfte till sina barn om att inte arbeta som polis igen. Hennes gamla flirt Matt Miller har ansvaret för utredningen, men det dröjer inte länge förrän den lokala polisen inser att de behöver Eva Raes kompetens för att komma vidare. Men ju djupare de gräver, desto högre blir insatserna för Matt och Eva Rae. Snart går ingen säker – inte ens deras nära och kära.

Flera av Willow Roses böcker har nått topplistan på Amazon i USA, Storbritannien och Kanada. Hon har sålt mer än tre miljoner böcker och skrivit över 70 romaner i olika genrer. Fansen kallar henne “The Queen of Scream”.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone