Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Uskoton
Isbn: 978-91-8054-608-9
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance Erotic
Accessible since: May 2023

E-book

Uskoton

Miten säilyttää polttavan kuuma salaisuus?

32-vuotias Tilda on turhautunut avioliittoonsa ja on siksi suostunut mukaan miehensä Ilpon työmatkalle Arabiemiraatteihin. Ilpon lupauksissa ja Tildan haaveissa matkan piti olla uusi honeymoon, tilaisuus heille löytää jälleen toisensa niin romanttisesti kuin eroottisestikin. Totuus paljastuu kuitenkin aivan toiseksi: Ilpo paahtaa työprojektinsa parissa yötä päivää, ja Tilda tylsistyy yksin hotellilla. Tilda janoaa jotakin, mitä hänen aviomiehensä ei suostu antamaan.

Kun Tilda sitten sattumalta törmää jännittävään ja puoleensavetävään Farhadiin, hän löytää itsensä tilanteesta, jollaisesta hän ei olisi uskaltanut haaveillakaan. Satunnaisen hairahduksen voisi kenties vielä ymmärtää, mutta Tilda ei saa kyllikseen Farhadista eikä heidän salaisista eroottisista leikeistään. Farhadin sylissä Tilda herää eloon, mutta miten kauan salailu voi jatkua? Ja onko kyseessä pelkkä kosketusta janoavan naisen syrjähyppy, vai onko Tildan ja Farhadin suhteessa potentiaalia johonkin suurempaan?

Lilith kirjoittaa korkealaatuisia eroottisia kertomuksia, jotka ovat raikkaasti erilaisia kuin tavanomainen erotiikka. Lilith panostaa mielenkiintoisiin henkilöhahmoihin ja rakentaa näiden välistä eroottista jännitettä uskottavasti. Kertomusten kiehtovat ihmissuhteet ja ilmaisuvoimaiset seksikohtaukset tarjoavat ihanan pakotien arjesta. Lilithin kertomukset on lajiteltu kolmeen kategoriaan.

Ääni- ja e-kirjojen kannen väri kertoo, mihin kategoriaan kirja kuuluu. Pinkit tarinat ovat romanttisia kertomuksia kiihkeillä ja suorasukaisilla seksikohtauksilla. Siniset tarinat ovat rohkeita eroottisia kertomuksia, joissa voi esiintyä ryhmäseksiä, vaihtuvia kumppaneita ja rajumpia seksikuvauksia. Punaiset tarinat ovat sävyltään synkempiä ja voivat sisältää muun muassa alistamista, bdsm:ää, prostituutiota tai muita teemoja, jotka voivat järkyttää herkempää kuuntelijaa tai lukijaa. Kaikissa Lilithin tarinoissa päähenkilöt ovat täysi-ikäisiä ja seksi on suostumuksellista.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone