Jump to content
Cover for " Det händer inte mig, del 1: FÖRHÅLLANDET - En sann historia"
Isbn: 978-91-8981-262-8
Publisher: Vibery Audiobooks
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: April 2023
Narrator: Åsa Persson
Length: 13 hours 34 minutes

Audiobook

" Det händer inte mig, del 1: FÖRHÅLLANDET - En sann historia"

De farligaste psykopaterna är inte de som sitter i fängelse, utan de som är mitt ibland oss. De som inte begår uppenbara brott utan alltid håller sin egen rygg fri. De som med oändlig vältalighet får dig att tro på vad som helst, förkasta det du alltid vetat och en dag, får människor som älskat dig att visa dig sin avsky. Hur kan det hända? 

FÖRHÅLLANDET är en sann historia om en normalstark kvinna som systematiskt bryts ner psykiskt i förhållandet med en psykopat. Vi får först en kort förhistoria om uppväxten och de första förhållandena hon har och sedan hur det går till när hon träffar och blir förälskad i Manne. De flyttar snabbt ihop och redan från början börjar Manne visa tecken på instabilitet. Veronika har en pojke från ett tidigare förhållande och denne utsätts för Mannes lynniga sinne. När de sedan börjar få barn själva börjar det mala i Veronika att även de ska utsättas och hon börjar anpassa sig för att skydda sina barn. Detta får ödesdigra konsekvenser. 

Ett tolv år långt förhållande med berg och dalbaneliknande humörsvängningar och både psykiskt och fysiskt våld skildras på ett mycket nära och förklarande sätt. Läs boken och få svar på dina frågor: Hur kan det hända och varför lämnade hon honom inte bara?

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone