Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Via Lactea
Isbn: 978-91-8976-836-9
Förlag: Bookea
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2023

E-bok

Via Lactea

Den unga figuren Vega ska för första gången lämna sitt hem för att åka till Via Lactea, platsen där hon ska få lära sig magi, flygning och att bli vuxen. Via Lactea visar sig vara en vacker plats och det dröjer inte länge innan Vega har hittat vänner och en mentor.

Med siktet på att lära sig flyga och resa runt världen har Vega höga förhoppningar på sig själv. Hon är säker på att hon snabbt kommer att bli en av de bästa i klassen. Men det visar sig inte vara så lätt, alla andra lär sig mycket snabbare än henne. Vega förstår inte varför hon inte också utvecklas.

Samtidigt oroar hon sig för den onda Sagito. En stor figur som för länge sedan försökte ta över världen men som de vuxna lyckades fängsla. Rädslan för att Sagito ska ta sig loss är hela tiden där men Vega och hennes vänner gör vad de kan för att fokusera på att bli redo för den vuxna världen. En värld som knackar på tidigare än de väntat sig.

Via Lactea är en barnbok för 7–10 åringar. Den handlar om vänskap, vikten av kärlek och att inte vara rädd för misslyckanden.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone