Jump to content
Cover for Trollfabriken
Isbn: 978-91-8000-508-1
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2022
Narrator: Lars Winclair
Length: 13 hours 42 minutes

Audiobook

Trollfabriken

Det är vinter, kallt och snön vräker ned. En ovanligt fräck flygpassagerare utan pass avvisas bryskt på Arlanda, men kommer ändå in i landet – som död på bagagebandet. Strax därefter hittas en taxichaufför mördad. Två andra resenärer från Ryssland försöker senare ta sig in i Sverige med stulna pass. Allt visar sig ingå i uppbyggnaden av en trollfabrik, med mål att sabotera flera samhällsnyttiga nätverk.

Kriminalpoliserna Nalle Björnsson och hans unga kollega Vivian Mogren får uppdraget att utreda morden och tvingas uppleva det obehagliga att bli utsatta för cyberterrorism. De ärrade kustjägarna Stene Vikberg och Fille Gran hamnar av en slump mitt i elden och råkar till att börja med mycket illa ut. Något de inte kan acceptera utan att slå tillbaka med kraft.

"Trollfabriken" är den fjärde delen i serien om kriminalpoliserna Nalle Björnsson och Vivian Mogren samt deras impulsiva civila rivaler: Stene Vikberg och Fille Gran. En spänningsroman med både värme och humor, rappa dialoger och en mystisk intrig.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone