Jump to content
The library informs: Obs! Fr.om 1.1.2023 kan du låna max 2 böcker/vecka. Huom! 1.1.2023 alkaen voit lainata enintään 2 kirjaa/viikossa.
Cover for Alltid i december
Isbn: 978-91-7799-521-0
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Novels
Accessible since: October 2022
Narrator: Astrid Gislason
Length: 10 hours 8 minutes

Audiobook

Alltid i december

"Blandningen av kärlek, vänskap, förlust och en evig saknad lämnar ingen läsare oberörd." BTJ

En oförglömlig julsaga om kärlek och förlust.


Julen är speciell för Josie Morgan, men inte av de vanliga skälen. För många år sedan förlorade hon båda sina föräldrar just under julhelgen. Sedan dess har hon varje december skrivit ett brev till dem med samma fyra ord: Jag saknar er, alltid. Men den här julen kommer inte att bli som vanligt. På väg för att posta brevet krockar Josie med arkitekten Max Carter en man som kommer att förändra hennes liv för alltid.
Mötet med Max blir dock inte början på ett lyckligt slut som i sagornas värld. Tvärtom försvinner han plötsligt, precis när deras förälskelse är på väg att bli allvar. Under det följande året möts de på en rad oväntade platser: London, Edinburgh, Manhattan och på den engelska landsbygden. När julen åter närmar sig dras allt till sin spets. Finns det någon framtid för deras kärlek?

Alltid i december är brittiska författaren Emily Stones debutroman. Det är en vacker och fängslande berättelse om kärlek, förlust och livets oförutsägbarhet.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone