Jump to content
The library informs: Obs! Fr.om 1.1.2023 kan du låna max 2 böcker/vecka. Huom! 1.1.2023 alkaen voit lainata enintään 2 kirjaa/viikossa.
Cover for Fiksaa elämäsi
Isbn: 978-95-2393-100-8
Publisher: Into Kustannus
Category:
Medicine & Health
Accessible since: October 2022
Narrator: Satu Paavola
Length: 9 hours 37 minutes

Audiobook

Fiksaa elämäsi

Palkitun tiedekirjoittajan opas ohjaa ihmiset kohti onnellisempaa elämää tutkitun tiedon turvin

Taidokas tiedekirjoittaja tietää, mikä on lukijalle kiinnostavaa, ja siinä Thomson loistaa.” – The Washington Post

Helen Thomsonin tuoreimpia tutkimustuloksia hyödyntävä teos opastaa, kuinka jokainen meistä voi muuttaa elämäänsä yksinkertaisilla teoilla ja elää onnellisempaa, viisaampaa ja terveempää elämää. Se vastaa muun muassa kysymyksiin, kuinka luoda ja ylläpitää toimivia ihmissuhteita tai kuinka kasvattaa itseluottamusta – kuinka nukkua hyvin ja päästä eroon huonoista tavoista? Tämän kirjan avulla opit tuntemaan itseäsi syvällisemmin ja voit löytää uusia puolia niin itsestäsi kuin toisista ihmisistä. Kun ymmärrät itseäsi paremmin, opit myös tunnistamaan vaikuttimet oman käytöksesi takana. Harva arvaakaan, millaisia vinoumia ajatuksissamme voi olla.

Maailma on pullollaan itsehoito-oppaita, ja kukapa ei haluaisi löytää keinoja elämänlaadun parantamiseen. Mutta mikä ohjeista toimii oikeasti? Monet itsehoito-oppaat perustuvat yksittäisten ihmisten henkilökohtaisiin, subjektiivisiin vinkkeihin, kun taas tämä kirja auttaa lukijaa parantamaan elämänlaatuaan tieteen avulla. Onneksi kaikki on fiksattavissa – tämän kirjan tarjoaman tutkitun tiedon avulla!

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone