Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skuggan av paradiset
Isbn: 978-91-8955-313-2
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Razmus Nyström
Length: 10 timmar 14 minuter

Ljudbok

Skuggan av paradiset

När greve Archibald Hill upptäcker att sonen hans hustru nedkommit med har grava missbildningar, bestämmer han sig för att byta ut bebisen mot sin knarkande älskarinnas son – ett beslut som får stora konsekvenser. Den vackre Hampus växer upp på familjens fina gods, medan Dante lever ett liv i utanförskap på grund av sitt utseende och sin ryktesomsusade mamma. Båda är ovetande om den andres existens, tills den dag Dante börjar söka efter sin härkomst. Snart anar han att den hemliga välgöraren som betalat deras räkningar i alla år kan vara hans far. Tanken på vilket liv han kunde ha levt om ödet hade velat annorlunda, sätter igång en jakt på upprättelse. En mörk plan tar sin form – Dante tänker ta sig in i den fina familjen och inta sin rättmätiga plats. Till varje pris.  

Med sin fjärde roman är Håkan Lindgren tillbaka med en spännande och underfundig berättelse om en kamp för rättvisa och sökandet efter ursprung. En historia i samma anda som hans föregående bok En fallen man.

Efter närmare ett kvartssekel utomlands, har Håkan nu flyttat hem till Sverige med familjen. I romanenSkuggan av paradisetåtervänder han till sin gamla barndomsstad Göteborg. Håkan har tidigare utkommit med romanernaEn fallen man(2020),Moscow Baby(2017) ochAtt raka en zebra(2015), samt ett stort antal noveller.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone