Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Bonsaipuu Toscanassa
Isbn: 978-91-8034-284-1
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: September 2022
Narrator: Yasmine Yamajako
Length: 8 hours 49 minutes

Audiobook

Bonsaipuu Toscanassa

Vangitseva romaani ennakkoluuloista, kipeistä muistoista ja vastentahtoisesta ystävyydestä, joka syvenee väkeväksi rakkaudeksi

Tiedemies Robert Gaddi on tekemässä löytöä, joka olisi valtava edistysaskel lääketieteessä. Tietyt tahot ovat kuitenkin päättäneet, ettei Gaddin tutkimus saisi nähdä päivänvaloa, ja kun hänen laboratorioonsa Washingtonissa murtaudutaan, sekä hänen pomonsa että hänen ystävänsä FBI:sta vaativat häntä palkkaamaan henkivartijan.

Tehtävään valitaan sirorakenteinen Lian Zhao, itsepuolustuslajien asiantuntija. Robert on närkästynyt siitä, että hänet on pakotettu hankkimaan teinin näköinen lapsenvahti, joten hän päättää tehdä tämän elämästä mahdollisimman vaikeaa. Salaperäistä alkuperää oleva outo nainen kuitenkin lopulta herättää myös hänen uteliaisuutensa.

Lian puolestaan voisi vähät välittää, että hänen asiakkaansa on katkera tiedemies, joka purkaa kaiken sarkasminsa häneen. Lian on valmis puolustamaan häntä kuolemaan asti miltä tahansa uhalta.

Kaikki viittaa siihen, ettei universumissa voisi olla kahta toisilleen yhtä epäsopivaa ihmistä kuin Lian ja Robert, mutta kun he uuden hyökkäyksen jälkeen joutuvat pakenemaan vanhaan Gaddin linnoitukseen Toscanassa, pakotettu rinnakkaiselo saa molemmat vastustamattoman lumouksen valtaan.

Isabel Keats on Espanjan suosituimpia kirjailijoita romantiikan saralla, ja hänen värikäs ja nokkela kerrontansa tempaa helposti mukaansa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone