Jump to content
The library informs: Obs! Fr.om 1.1.2023 kan du låna max 2 böcker/vecka. Huom! 1.1.2023 alkaen voit lainata enintään 2 kirjaa/viikossa.
Cover for Elämä on juhlaa
Isbn: 978-91-8000-237-0
Publisher: Word Audio Publishing
Category:
Novels Romance
Accessible since: June 2022
Narrator: Sanni Haahdenmaa
Length: 6 hours 43 minutes

Audiobook

Elämä on juhlaa

Kesäinen hyvän mielen romaani eräästä remontista, ystävyydestä ja ennakkoluuloisista naapureista

Hieman Hallavikista pohjoiseen sijaitsee pieni Hallveten alue. Täällä asuu Klarne Karlsson, vanha poikamies, joka ajaa lavamopoa ja jolla on valtavasti mielipiteitä kaikesta mahdollisesta maailmassa, mutta hyvin vähän uskallusta lausua niitä ääneen. Kun Klarnen naapuri ja paras ystävä Verner joutuu onnettomuuteen ja kuolee, Klarnen elämä kääntyy ylösalaisin. Vernerin talo laitetaan myyntiin, ja Klarne on huolissaan, mitä uudet omistajat meinaavat tehdä rakennuksella. 

Nina ja Johanna ostavat vanhan talon Hallvetestä toteuttaakseen Johannan pitkäaikaisen unelman omasta hotellista. Selvittääkseen mitä on tekeillä Klarne pyytää apuun 17-vuotiaan raggarinuorukaisen Rikardin. Kun Johanna näkee puukenkiin ja farkkutakkiin sonnustautuneen nuorukaisen rymistelevän pusikoissa, hän arvaa pojan olevan vakoilureissulla ja päästää hetken mielijohteesta muutaman valheen siitä, minkälaisia bisneksiä taloon on suunnitteilla. Siitä Klarnen epätoivo vain kasvaa ja on aika hätyyttää asialle koko kylän väki. 

Elämä on juhlaa on sekä hulvaton että koskettava tarina ennakkoluuloista, väärinkäsityksistä, oikean tien valitsemisesta ja kaiken kestävästä ystävyydestä. Se on kolmas osa rempseistä ystävyksistä, Ninasta ja Johannasta kertovassa sarjassa. 

Sara H. Olsson on ruotsalainen kirjailija, kustantaja ja kustannustoimittaja. Hän asuu Varbergissa Etelä-Ruotsissa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone