Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Me Hukkaset
Isbn: 978-95-2393-021-6
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2022

E-bok

Me Hukkaset

Mitä tapahtuu, kun susi hukkaa laumansa?

Oma lauma on suden paras turva. Sen oppii kantapään kautta Me Hukkasten päähenkilö, nuori susi, joka joutuu aikamoiseen liemeen eksyttyään laumastaan - eikä vain kerran vaan kahdesti! Jännittävässä kirjassa seurataan eksyneen suden matkaa takaisin laumansa luokse.

Me Hukkaset valottaa lukijalle suden elämää, laumahierarkiaa ja sitä, miten susi tulee - tai ei tule - toimeen muiden eläinten kanssa. Kirjassa kerrotaan, miten lauman jäsenet toimivat yhdessä saadakseen ravintoa ja millaisia hankaluuksia suden elämään kuuluu. Kaiken kruunaa kuvitus: upeat luontovalokuvat vangitsevat katseen takuuvarmasti.

Helppolukuisesta kirjasta nauttivat niin perheen pienimmät kuin vähän vanhemmatkin. Me Hukkaset yhdistää tiedon ja tarinan vastustamattomalla tavalla.

KTM Hannu Laakso (s. 1963) on voittanut yli sata kansainvälistä valokuvapalkintoa, ja noin 500 hänen valokuvaansa on hyväksytty kansainvälisiin näyttelyihin. Laakson seikkailullinen tarina ja väkevät valokuvat pyrkivät vahvistamaan lasten luontosuhdetta ja lukuharrastusta.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone