Jump to content
Cover for Döttrarna i Cornwall
Isbn: 978-91-7719-129-2
Publisher: HarperCollins Nordic
Category:
Novels
Accessible since: June 2022
Narrator: Callin Öhrvall Delmar
Length: 10 hours 20 minutes

Audiobook

Döttrarna i Cornwall

1918 Första världskriget är slut och Clara har klivit ombord på tåget som ska ta henne till Cornwall. Hennes fästman har stupat i strid och med sig till hans familj har hon en hemlighet som under inga omständigheter får avslöjas.

1939 Claras dotter Hannah lever en sorglös vardag i familjens hem i Cornwall, men när andra världskriget bryter ut förändras tillvaron i ett slag. Hon tar värvning med övertygelsen om att det är det enda rätta, men precis som hennes mamma tvingades göra inser hon snart att allt har ett pris.

NUTID Hannahs dotter Caroline har alltid förutsatt att hon visste sanningen om sin bakgrund. När hon en dag tar emot en gammal koffert med minnessaker från två generationer inser hon att allt inte varit som hon trott.

*

FERN BRITTONS varma och empatiska personlighet har gjort henne till en enormt populär programledare i hemlandet England. Hon har skrivit många hyllade romaner där miljön i Cornwall har en lika bärande roll som karaktärerna. Fern bor i Buckinghamshire, England, tillsammans med sin make och fyra barn.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone