Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Pausad
Isbn: 978-91-8953-400-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: maj 2022

E-bok

Pausad

"Pausad" är en självbiografi om författarens cancerresa från diagnosen, över den sju veckor långa behandlingen, till tillfrisknandet. Berättelsen handlar om hur ett cancerbesked bokstavligen sätter livet på paus, samt hur denna påtvingade time-out i slutändan kan leda till ett mer insiktsfullt liv.

Det är både en realistisk skildring inifrån cancervården och en hoppingivande berättelse om att lära sig hantera en livshotande sjukdom. Vi får träffa några av de minnesvärda medpatienter och sjukvårdsanställda som författaren möter under sin cancerresa.

Virpi Sagasdotter kämpar igenom sin skivepitelcancer och trots att sjukdomen är extremt tuff och smärtsam, är hon tacksam. Cancern påminner henne om att livet kan ta slut när som helst. Det gäller att leva här och nu och ta ansvar för sitt liv och sina tankar. Det är bara du som vet vad du verkligen behöver.

Virpi Sagasdotter är 48 år och bor i Norrbotten med sin dotter. Hon är utbildad manusförfattare och redovisningsekonom och ägnar sin tid åt att skriva böcker. Hösten 2020 drabbades hon av skivepitelcancer och nu skriver hon sin berättelse med förhoppningen om att inspirera och ge styrka.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone