Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Zornmorden
Isbn: 978-91-8955-558-7
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: John Pekkari
Length: 9 timmar 36 minuter

Ljudbok

Zornmorden

Två renommerade konstförmedlare hittas mördade i Stockholm inom loppet av en vecka. Spåren leder till ekonomen Andreas Hafman som spelar på hästar och är jagad av professionella indrivare på grund av svarta pengar han lånat. Hafman är pressad av hoten och har stulit en dyrbar Zorntavla ur företagets välbevakade styrelserum som han har tillgång till.

Morden verkar också ha samband med den svenske industrimannen Jan Kaldebeck som på ett oförklarligt sätt försvunnit spårlöst i Shanghai. Kaldebecks vice vd Tim Hjorth blir orolig över försvinnandet och börjar ana att det kan ha något att göra med tavlor som köpts in till China Art Museum i Shanghai med hjälp av en donation som Kaldebeck gjort för att ställa sig in hos myndigheterna i Shanghai. Men hur kan samma konstverk som blivit stulet i Sverige samtidigt hänga på China Art Museum i Shanghai? Bara den ena kan vara ett originalverk, eller?

Såväl Andreas Hafman som Jan Kaldebeck finner sig snart indragna i en härva där inte bara miljonbelopp står på spel, utan både deras egna och deras anhörigas liv.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone