Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Såld på en måndag
Isbn: 978-91-7799-419-0
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2022

E-bok

Såld på en måndag

Två barn till salu.

Skylten är en sista utväg. År 1931 kan man finna den utanför en bondgård i Pennsylvania, men under depressionen med dess konkurser, matbrist och trasiga drömmar hade den kunnat stå var som helst i USA, skriven av vilken förälder som helst som stod inför omöjliga val.

För reportern Ellis Reed väcker skylten starka minnen från hans eget förflutna. Han tar ett fotografi av barnen, dock inte avsett för publicering. Men när bilden ändå trycks och leder till hans stora genombrott blir konsekvenserna mer förödande än han kunnat föreställa sig.

Lillian Palmer tyngs av sitt eget ansvar i det som hände. Hon är alldeles för bekant med sorgen hos barn som betraktas som oönskade. Nu måste hon och Ellis Reed bestämma sig för hur mycket de är villiga att riskera för att försöka laga en splittrad familj.

Såld på en måndag är inspirerad av ett verkligt tidningsfotografi. Det är en stark roman om konsekvenserna av våra handlingar och om vad vi är beredda att göra för dem vi älskar.

KRISTINA MCMORRIS har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser och nomineringar för succéromanen Såld på en måndag. Den har legat på New York Times och USA Todays bästsäljarlistor och har sålt i nästan en miljon exemplar. Kristina McMorris bor i USA med sin man och deras två söner.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone