Hoppa till innehållet
Omslagsbild för 69:an i en blå Ford : Sex på stranden
Isbn: 978-84-1251-055-3
Förlag: Amora Editorial
Kategori:
Noveller Erotik
Tillgänglig sedan: februari 2022

E-bok

69:an i en blå Ford : Sex på stranden

Den erotiska novellserien Sexäventyr vid Medelhavet handlar om en kvinnas möten med Nicolas i en stad vid Medelhavet. I 69:an i en blå Ford dansar de hett på en nattklubb och i bilen efteråt får hon en idé. Hon vill testa om de kan göra 69:an i framsätet.

"Musiken pulserar i kroppen, i trumhinnorna, halsen och magen ner mot underlivet. Jag lyfter armarna över huvudet, höfterna svänger och brösten guppar under linnet när jag rör mig till musiken, och han närmar sig mig, hans bröstkorg snuddar mina bröst och han lägger fingrarna på mina höfter, för dem uppåt längs sidan och stannar kort vid brösten. Sedan fortsätter de uppåt längs mina bara armar och han fattar mina händer. Snurrar mig runt tills han omfamnar mig och dansar bakom mig, med höften tryckt mot min rumpa och armarna om min midja. Han trycker till och för våra höfter i cirklande rörelser i takt med musiken, den dunkar allt kraftigare i mitt underliv och hans händer letar sig nedåt och uppåt på samma gång."

I Sex på stranden låtsas de vara helt vanliga turister. Men ett dopp i havet smeker han henne till orgasm under en sarong på stranden.

"Jag når fram till våra handdukar sjunker ner på rygg. Breder ut mig och sluter ögonen. Jag öppnar dem inte när Nicolas sätter sig vid min huvudända, men känner dropparna över mitt ansikte när han tar tag om min haka och kysser mig. Hans mun smakar fortfarande av saltet från havet, och det suger tag i underlivet när han fortsätter att slicka och kyssa mig, samtidigt som han bökar sig in bredvid min kropp. Han släpper min hakspets och låter fingrarna leta sig nedåt. Jag känner hur hela min kropp håller på att sprängas, brösten och skötet värker av lust, men kan vi verkligen göra det här?"

De två sexäventyren är fortsättningen på en lång rad hemliga, heta möten i bilen, på stranden, i ett spa, i restaurangkök och på hotellrum som alla leder till pulserande orgasmer för kvinnan, novellens jag.

En kvinna som kan vara vem som helst, kanske du själv i ett parallellt liv?
   
Den tredje och fjärde sexnovellen i serien Sex på medelhavsön av svenska pseudonymen Leona Rose.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone