Jump to content
The library informs: Obs! Fr.om 1.1.2023 kan du låna max 2 böcker/vecka. Huom! 1.1.2023 alkaen voit lainata enintään 2 kirjaa/viikossa.
Cover for Rebell
Isbn: 978-91-8023-655-3
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Fantasy & Sci-Fi Young adults
Accessible since: December 2021
Narrator: Ove Ström
Length: 11 hours 21 minutes

Audiobook

Rebell

Fjärde boken i den bästsäljande Legend-serien

»Legend inte bara överlever hypen, den förtjänar den.« The New York Times

Eden Wing har i åratal levt i sin brors skugga. Trots att han är toppstudent på sin skola i Ross City, Antarktis och en briljant uppfinnare, känner de flesta till honom enbart som Daniel Wings lillebror.
Ett decennium tidigare var Daniel känd som Day, pojken från gatan som ledde den revolution som räddade Republiken. Men Day är inte längre den unga man som en gång var nationens hjälte. Han har lämnat sitt gamla liv bakom sig och gömmer sig nu från världen. Allt som betyder något för honom är att hålla Eden i säkerhet, även om det kräver att han ger upp June, sitt livs stora kärlek.
Bröderna måste försöka acceptera vad de har blivit under sin tid i Republiken, men en ny fara smyger sig in i det glapp som uppstått mellan dem. Och snart blir Eden så djupt indragen i Ross Citys mörka områden att inte ens hans legendariske bror kan rädda honom. Åtminstone inte ensam.

MARIE LU [född 1984] är en amerikansk författare vars böcker sålt i över 4 miljoner exemplar. Hon fick sitt stora internationella genombrott med den dystopiska Legend-serien, som såldes till 26 länder och följdes av den lika uppskattade serien Den unga eliten. Rebell är den fjärde och avslutande boken i Legend-serien.

Om Marie Lu:s Legend-serie:

»Gör plats i kalendern och unna dig lyxen att läsa Prodigy. Du kommer att bli omtumlad.« The New York Journal of Books

»Champion är helt uppslukande.« Kirkus Reviews

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone