Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Slottet Deverills döttrar
Isbn: 978-91-7795-506-1
Publisher: Bokförlaget Polaris
Category:
Novels
Accessible since: October 2021
Narrator: Gabriella Boris
Length: 17 hours 60 minutes

Audiobook

Slottet Deverills döttrar

Året är 1925 och kriget är över sedan länge. Men mycket har gått förlorat för alltid. Slottet Deverill på västra Irland, som har varit I familjen Deverills ägo i hundratals år har nu brunnit ner till grunden. Men den unga Celia Deverill är fast besluten att återställa slottet till dess forna glans. Celia har gift sig rikt och är beredd att satsa sin förmögenhet för att rädda sitt älskade barndomshem. Men mörka skuggor kryper närmare, än en gång, när det börjar skaka kring världens finansmarknader. Och allt som kändes tryggt, kommer än en gång att skakas om.

Slottet Deverills döttrar är den andra boken i sviten om familjen Deverill, en oemotståndlig episk berättelse om hemligheter, familjeband och vänskap. Perfekt för alla som tycker om Jojo Moyes och Rosamund Pilcher.  

Santa Montefiore är född 1970 och växte upp i Hampshire, England. Hon har skrivit över tjugo böcker som översatts till tjugosex språk och sålts i över sex miljoner exemplar. Hon bor i London med sin make, författaren Simon Sebag Montefiore, och deras två barn.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone