Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Roten till allt ont
Isbn: 978-91-6424-409-3
Publisher: Piratförlaget
Category:
Novels Crime & Mystery Society & Culture
Accessible since: August 2021

E-book

Roten till allt ont

Det här är en Robin Hood-historia som är otroligt smart skriven …kommando Karl-Bertil som tar från de rika och ger till de fattiga. Politiskt härligt skruvad …känns nästan som den här Hundraåringen… Jätteroligt, härligt! Johan Malm, Go'kväll


Något oerhört händer bakom Stockholms dyraste fasader. Surt försnillade miljoner försvinner spårlöst från miljardärers besparingar. Plötsligt gapar deras privata sparkonton tomma. Det händer igen, och igen, och igen.

Paniken bland riskkapitalisterna urartar snart i ett ramaskri.

Vem har mage att stjäla från de rika?

Samtidigt återstartas nedlagda fabriker i de döende byarna i Norrlands skogsland. Bortslängda människor får en ny chans. Någon är ute efter att ställa saker och ting till rätta.

En rättvisans riddare sveper genom Sveriges samtid. Vem är han? Och varför?Programledaren Robin Johansson på Sveriges Television blir den som kommer gentlemannatjuven på spåren - ett uppdrag som utmanar samhällets starkaste krafter.

Micke Leijnegard är en av Sveriges mest kända och folkkära tv-programledare. Hans debutroman Roten till allt ont är en halsbrytande historia om Sverige av idag. En spännande och intelligent berättelse, unik i sitt slag en studie i gott och ont, rikt och fattigt, rätt och fel.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone