Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Musse & Helium. Den sista kampen
Isbn: 978-91-7977-067-9
Publisher: Bonnier Carlsen
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: May 2021
Narrator: Morgan Alling
Length: 2 hours 0 minute

Audiobook

Musse & Helium. Den sista kampen

Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp.

När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälpa Duvjägarna att hitta Guldosten, måste mössen tänka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd där ute någonstans. Frågan är: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De står nu inför den största kampen någonsin i deras liv. Som tur är får de hjälp från oväntat håll och dessutom får de uppleva något väldigt speciellt, nämligen hur goda gärningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! Låt äventyret fortsätta...

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone