Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Blodröd gryning
Isbn: 978-87-4280-206-9
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2020

E-book

Blodröd gryning

År 327 lämnar en romersk galär hamn med en ovanlig last ombord. Galären utsätts för en piratattack och undkommer med en hårsmån. År 1916 exploderar ett brittiskt krigsfartyg och sjunker i Nordsjön. I nutid skakas Turkiet och Egypten av en serie attacker mot moskéer. Finns ett samband mellan dessa händelser?
Ett antal stulna historiska artefakter som dyker upp i Turkiet och Israel sätter Dirk Pitt och hans team från NUMA på spåret. Stölderna tycks vara sammanlänkade med framväxandet av en fundamentalistisk islamistisk rörelse med målet att återupprätta det Osmanska riket, och terroristerna tänker inte låta någonting stå i vägen för sina planer.
Dirk Pitt finner sig snart vara både jägare och byte i en halsbrytande jakt som sträcker sig från Washington till Mellanösterns kuster. Ju närmare mysteriets kärna NUMA-teamet kommer, desto mer tyder på att ryktet om ett hemligt manifest som gått förlorat för länge sedan kan vara sant. Ett manifest som - om det återfinns - kan förändra historienLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone