Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Ett oemotståndligt begär
Isbn: 978-91-7629-344-7
Publisher: Bokfabriken
Category:
Novels
Accessible since: August 2016
Narrator: Anna Maria Käll
Length: 10 hours 25 minutes

Audiobook

Ett oemotståndligt begär

Anna Holm har äntligen funnit lyckan men i skuggorna lurar det förflutna.

Anna har allt hon någonsin önskat sig ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende.

Ett oemotståndligt begär är den sista, fristående delen i Birgitta Bergins succétrilogi om Anna Holm. De två första delarna är Ett oemotståndligt förslag (2014) och En oemotståndlig affär (2015).

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone