Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Verkko-opettaja
Isbn: 978-95-2590-167-2
Förlag: Klaava Media
Kategori:
IT & teknik
Tillgänglig sedan: april 2015

E-bok

Verkko-opettaja

Opetuskäyttöön soveltuvia suomenkielisiä verkkopalveluita on tarjolla runsaasti sekä ilmaiseksi että maksullisina palveluina. Kirja esittelee käytännönläheisesti opettajille ja opiskelijoille mitä todellista hyötyä eri palveluista on sekä opetus- että oppimiskäytössä. Verkko-opettaja opastaa lukijalleen suosittujen blogi-, kuva- ja sosiaalisen median palveluiden käytön ensiaskeleet opetuksen kannalta.

Kirja on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat välttää verkkoviidakkoon eksymisen ja navigoida opastetusti paitsi verkkokurssien toteutukseen myös tietotekniikan opetuskäyttöön. Verkko-opettajaksi opitaan tekemällä: ensimmäiset kurssit suunnitellaan pienimuotoisiksi, niitä kokeillaan opetustilanteissa ja kehitetään sen jälkeen saatujen kokemusten pohjalta. Kirjan lähestymistapa aiheeseen tukee myös verkko-opetuksen suunnittelijaa, joka saa käytännön tiedon lisäksi vinkkejä verkkokurssien ajankäytön hallintaan.

Opas on tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneille verkko-opettajille. Kirja sopii hyvin myös sosiaalisen median opetuskäyttöön.
 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone