Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det är mycket man inte måste
Isbn: 978-91-7387-436-6
Förlag: Libris förlag
Kategori:
Religion Psykologi
Tillgänglig sedan: februari 2015

E-bok

Det är mycket man inte måste

”Om du vill göra en människa lycklig, ge henne då inga rikedomar, men ta några önskningar från henne, skrev Euripides.[…]Att avstå, säga nej, sovra bland önskningarna är att ge rymd och växtplats för något större. Önskningarna är goda men när de kommer i flock är det klokt att vara lite sträng. Där några önskningar får möta ett vänligt nej strömmar inte sällan en oväntad glädje in.
Det är mycket man inte måste, eller ens behöver….”  - Ur boken

Sedan 1997 har författaren och pastorn Tomas Sjödin varit krönikor i Göteborgs-Posten. Hans kolumner har blivit en del av många tidningsläsares liv, och otaliga är de krönikor som delats på Facebook eller som blivit urklippta och lästa gång på gång.

Tomas Sjödins första bok med krönikor Jag lutar åt Gud blev en stor framgång, och här är nu hans andra bok med samlade texter.
Det är mycket man inte måste innehåller 77 kolumner från åren 2011-2014.

Ur innehållet:
Säga som det är * Rör vid mig medan jag lever * Skogen är ledig * Var lagom glad * Brandvarnarens dag *Det är roligt att ha en mamma* Thomas Mertons öga* De dova dagarna * Alla tvivlares tvilling *Längtar du till Kokkola? *Fånga inte dagen * Till oss som misslyckas * Ilningar i själen

Tomas Sjödin är pastor, föreläsare och författare, bosatt i Säve utanför Göteborg. Han har skrivit ett tiotal böcker, senast Det händer när du vilar samt romanen Tusen olevda liv finns inom mig.Tomas har även varit värd för Sommar i P1 2004 och 2006 samt värd för Vinter i P1 år 2011 och 2013.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone