Jump to content
The library informs: Biblio är i bruk till 31.5.2024 / Biblio on käytössä 31.5.2024 asti
Cover for Kuhala ja jokimurhat
Isbn: 978-95-1317-227-5
Publisher: Tammi
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2015

E-book

Kuhala ja jokimurhat

Hersyvää ja älykästä huumoria jännityksestä tinkimättä!

Kuhala pestataan varjostamaan myymälävarasta kesäiselle ostarille. Varjostamista tylsempää hommaa ei juuri ole, ja itseään viihdyttääkseen yksityisetsivä naamioituu katusoittajaksi. Hyvin käyntiin lähtenyt keikka loppuu riitasointuun, kun varas havaitaan lojumassa puukko vatsassaan läheisen joen rannassa. Eivätkä ruumiit jää tähän.

Elohopea pysyttelee päivästä toiseen hellelukemissa, kun Kuhala lähtee jokimurhaajan perään. Selvitystyötä häiritsevät niin rosvot kuin poliisitkin, ja ruuhkaa on myös naisrintamalla. Hyttysten ininän sijasta korvissa kaikuvat haulikon laukaukset, ja kovin vähän on apua Hipustakin, uskollisesta koiraystävästä, joka lojuu varjossa ja odottaa päivien viilenevän. Mutta ei auta, Kuhalan on viritettävä yhden miehen toimistonsa täyteen valmiuteen. Löytyykö ratkaisu hylätyn paperitehtaan varjoista, Urhonkadun poliisiasemalta vai kauempaa?

Jyväskyläläisen Markku Ropposen (s. 1955) tunnetuin hahmo on yksityisetsivä Otto Kuhala. Tarinat ovat itsenäisiä, ja moni lukija aloittaakin uusimmasta – ja haalii sitten käsiinsä kaikki aiemmat. Viime vuosina Ropposelta on julkaistu myös kaksi erinomaisen vastaanoton saanutta veijariromaania. Sama hersyvä huumori on aina ollut Kuhala-sarjankin erikoismausteena.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone